baner
    Home         O Mihajlu Pupinu       Aktuelnosti                    

 Slashdot's Menu 


Ekskurzije, izleti i putovanja

Gimnazijalci su i u ovoj školskoj godini počeli sa putovanjima na razna mesta, i različitim povodima. Tradicionalne eksurzije, i posete ustanovama kulture ostaće svima u prijatnom sećanju.

Svakako su najznačajnije ekskurzije završnih godina:Ekskurzija učenika završnih godina "Italija 2007"


Učenici III i IV razreda gimnazije boravili su od 21. do 29. septembra na ekskurziji u Italiji. U izuzetno bogat program bili su uvršteni obilasci Venecije, Firence, Pize, dvodnevni boravak u Rimu sa posetom Vatikanu, kao obilazak San Marina.
detalj iz Rima

 

Slike:
Ispred Danteove kuće u Firenci

Na putu ka Veneciji
Venecija
Na Trcu svetog Marka


Ekskurzija učenika završnih godina "Grčka 2008"


Učenici III i IV razreda gimnazije "Mihajlo Pupin" boravili su na ekskurziji u Grčkoj. Relacija: Kovačica-Solun-Meteori-Atina. Učenici su posetili Zejtinlik, Akropolj, Meteore, Epidaurus, Delfe, Mikenu, Korintski kanal i drugo. Datum: od 27.09. do 03.10.2008.
detalj iz Soluna

 

Slike:
Na Zejtinliku

Na Delfima


Ekskurzija učenika završnih godina "Prag 2011"


Učenici III i IV razreda gimnazije "Mihajlo Pupin" boravili su na ekskurziji koja je obuhvatala posetu Mađarske, Češke, Nemačke, Slovačke и Austrije. U Mađarskoj su posećeni Budimpešta i Sent Andreja, u Češkoj Prag i Karlove Vari. U Nemačkoj Drezden, u Slovačkoj Bratislava, a u Austriji Beč.
Karlove Vari

 

Slike:
Budimpešta

Karlove Vari
Bratislava
Šenbrun


Ekskurzija učenika završnih godina "Španija 2012"


Učenici III i IV razreda gimnazije "Mihajlo Pupin" boravili su na ekskurziji koja je obuhvatala posetu Italije, Francuske, Španije i Monaka.
Kan

 

Slike:
Bratislava

Kan
Francuska
Milano


Copyright © 2004.Gimnazija "Mihajlo Pupin". All rights reserved.